Sint Janskruid ervaringen


Lees hier ervaringen van gebruikers van sint janskruid. Heeft u zelf ervaring met sint janskruid en wilt u dit delen? Dan vul onderstaande formulier in.

11 reacties

  1. Ingrid
    12 Juni 2013

    Ik heb het 2 mnd geslikt. Voor mij hielp het goed maar sinds een aantal weken de zon schijnt heb ik dus last van prikkende jeukende huid. Na lang googlen ben ik erachter gekomen dat dit een bijwerking kan zijn. Ontzettend balen. Ik had nl wel baat bij het middel. Maar nu gestopt. Misschien dat ik het alleen in de wintermaanden dan maar ga slikken.

  2. Johan
    22 Mei 2013

    Ik heb dit een tijdje geslikt na Prozac en heb goede ervaringen. Het effect is niet heel spectaculair. Je wordt wat stabieler. Ik dacht ook steeds dat ik uit mezelf weer "beter" was geworden en stopte er dan mee om de klachten vervolgens weer terug te krijgen. Het deed dus wel degelijk iets.

  3. Lieke
    2 April 2013

    Ik gebruik een middel waar St Janskruid in zit. De eerste 2 weken vond ik het zeker niet prettig en wilde ook stoppen, ik zag wazig en onscherp met de ogen en soms leek het net of ik de griep had. Echter dus na 2 weken zag ik de voordelen erin en ik vind nu dat het prima werkt, nu 1 jaar. Ik slik 1 pil per dag, een halve in de ochtend en een halve in de middag.

    Let wel op met interactie met andere medicijnen, ik heb gelezen dat het invloed heeft op de anti-conceptiepil.

  4. Ilse
    2 April 2013

    Start oktober 2012 St. Janskruid door somberheid in de winterperiode en teveel stress aan mijn hoofd. December naar gynaecoloog en internist door problemen in buik. Er kwam niets uit echo, bloedonderzoek, urineonderzoek en def kweek. Niets! De huisarts schreef me een duspartal voor en movicolon, maar ook dat heeft geen uitwerking meer. Met naproxen hou ik de stekende pijn onder controle. Mijn bloeddruk is nog nooit zo laag geweest, ik ben moe, hoofdpijn in de ochtend en af en toe ook in de loop van de dag, buikpijn. Maar als ik die bijwerkingen hier beschreven zie kan ik het wel eens hierdoor hebben aan mijn buik!? Wie herkent dit? Help!

  5. Admin
    8 Februari 2013

    Beste Marten,

    De engelse benaming van Sint Janskruid is: Saint John's Wort

  6. Marten zaagman
    8 Februari 2013

    Wat is de engelse naam voor Sintjanskruid

  7. Jan-willem
    2 Februari 2013

    Absoluut tevreden met het supplement, het doet wat het zegt! Ik heb geen last van bijwerkingen, iets wat ik bij vele andere middelen wel had. Ik neem het vlak voor het slapen.

  8. Thea
    2 Februari 2013

    Ik ben overgestapt naar janskruid en het werkt redelijk bij mij. Antidepressiva van de huisarts kon ik niet verdragen waardoor ik dus overgestapt ben naar een supplement.

    Gewenning treed wel op, dus ik stop na 3 maanden een tijdje en ga daarna weer verder.

  9. Hans
    5 Oktober 2012

    ik drink al bijna 2 jaar sint-janskruid thee voor mijn hyperventilatie en ik heb er veel baat bij gehad

  10. Johan
    4 Oktober 2012

    een fijne kruid, ik voel me er veel beter door. Daarnaast heb ik totaal geen last van bijwerkingen, zeker aan te raden!

  11. Lotte
    22 September 2012

    ik heb goede ervaringen met sint janskruid. Mij was citalopram voorgeschreven maar sint janskruid werkt voor mij ook goed. Wel was ik er snel aan gewend en moest ik snel naar een hogere dosis.